De beste cheats die je kunt gebruiken zijn natuurlijk gratis levens en extra Boosters om het spel lekker verder te kunnen spelen. Ken je dat dat je 12 keer een level niet haalt omdat ie gewoon weg te moeilijk is, je snel geïrriteerd raakt of dat je gewoon niet op zit te letten?

Nou mij is het menig maal gelukt om zwaar over me zeik te raken bij het niet halen van een veld, heel vervelend. Je gaat op zoek naar tips om de levels wel te kunnen halen en je komt tijdens het zoeken ook nog diverse cheats en hacks tegen. Dan wil je daar natuurlijk meer van weten.

Download

Ik heb dagen lang gezocht naar Candy Crush Hacks en Candy Crush Cheats en na diverse keren tools en programma’s te hebben gedownload heb ik dan eindelijk een super cheat gevonden. Het is niet geheel gratis maar vele malen goedkoper dan het goud van het spel zelf wat je kunt kopen. Ik geloofde in eerste instantie niet dat het zou werken maar toch geprobeerd want je wilt natuurlijk verder met spelen en niet de hele dag bedelen bij je vrienden voor een paar extra levens of punten voor de overtocht naar een nieuw deel in het spel. De Candy Crush Cheats die ik heb gevonden, die echt de moeite waard zijn en waarmee ik lekker verder kon spelen kun jij ook gebruiken.

De voordelen die je hebt zijn oneindige levens en ook nog eens oneindige spreuken en tenslotte oneindige boosters, precies alles wat je nodig hebt om zonder irritaties verder te kunnen spelen.

download

Candy Crush Hack

Candy Crush Hack is een hulpmiddel om de levels te halen waar je op vast loopt. Dit is de enige echte hack die ik heb kunnen vinden die ook echt werkt. Ik heb zelf alles uitgeprobeerd en na level 100 ben ik deze Candy Crush Cheat ook gaan gebruiken, puur omdat het anders veel te lang voor mij zou duren om de moeilijke levels ook te halen. Het werkt prima met Firefox en je kan zo lang doorspelen als je wilt zonder dood te gaan.

Het is soms noodzakelijk een beetje hulp te zoeken om een spelletje uit te kunnen spelen, zeker als er continu nieuwe levels toegevoegd worden en een deel daarvan zeer moeilijk is! Je kunt deze Candy Crush Hack heel gemakkelijk downloaden en je kunt hem gebruiken maar je kunt ook nog rustig zonder de hack de levels spelen. Wil je hem niet gebruiken dan speel je zonder, loop je tegen een moeilijk level aan dan gebruik je hem wel.