Deze pagina is vooral voor beginnende spelers erg interessant, je krijgt een idee wat je in de eerste tien levels staat te wachten en hoe je eventuele problemen kunt oplossen. Speel zo laag mogelijk in het veld om zoveel mogelijk te profiten van wat bovenin verschuift. Veel plezier met spelen alvast.

Candy Crush Level 1

Speel je voor het eerst Candy Crush, dan begin je natuurlijk met Level 1. Candy Crush Level 1 is het eerste en makkelijkste level om te spelen, hier krijg je nog diverse tips en zal je nog geen cheats of hacks nodig hebben. Veel Plezier met dit super leuke spelletje!

download

Level 2

Candy Crush Level 2 is nog steeds het prille begin van dit super leuke spel. De eerste twintig levels speel je met gemak uit en je zal zien dat het steeds moeilijker wordt, Candy Crush Level twee speel je nog gemakkelijk zonder hints, tips, cheats en hacks.

download

Level 3

Candy Crush Level 3 behoort nog tot de simpele snelle wegspeel velden. Deze level 3 is een makkie en daar ben je in 3-4 minuten doorheen. Probeer met Candy Crush level 3 zoveel mogelijk punten te halen als je ziet dat je het veld makkelijk gaat halen, versla je vrienden!

download

Level 4

Candy crush level 4 is een leuke en je bent er met een klein beetje inspanning zo weer doorheen. Haal meer punten dan je vrienden en deel het met ze op Facebook. Candy Crush Level 4 is nog een soort van trainings leveltje, let goed op en leer het goed spelen, dit is belangrijk voor de latere levels.

download

Level 5

Candy Crush Level 5 is een erg leuk level om te spelen. Je ziet snel genoeg of je het gemakkelijk gaat halen en probeer vanaf dat moment zoveel mogelijk punten binnen te halen om je vrienden voor te blijven. Dit level mag geen probleem voor je zijn.

download

Level 6

Candy Crush Level 6 is er een om in een paar minuten te spelen, je verliest hier nog bijna geen levens en je kunt flink aan je puntentotaal werken. De speelronde is echt in sneltrein te halen, maak je maar vast op voor het volgende level.

download

Level 7

Candy Crush Level 7 is al iets moeilijker dan het vorige level maar ook hier hoef je nog geen levens te verliezen en kun je lekker snel door het veld heen racen. Onthoud hierbij wel de tips die je krijgt, deze kunnen je later verder helpen.

download

Level 8

Candy Crush Level 8, een goed en makkelijk level. Als je hier bent aangekomen zonder een leven te verliezen dan ben je op de goede weg en hoef je voorlopig geen lastige zaken te verwachten. Candy Crush Level 8 is niet moeilijk en je gaat snel weer verder naar de volgende!

download

Level 9

Candy Crush Level 9 is al iets moeilijker maar nog steeds goed te doen zonder een leven kwijt te raken. Gebeurt dit wel dan moet je gewoon rustig door blijven spelen, het is vrij eenvoudig om hier doorheen te komen. Je bent nu goed bezig en klaar om door te stoten naar level 500!!

download

Level 10

Candy Crush Level 10 is ook nog goed te doen, je hebt bijna de eerste 10 levels gespeeld en dat viel toch allemaal best wel mee? Dit level kun je ook nog heel goed spelen zonder cheats, tips, hints en hacks. Je hoeft hier nog geen leven te verliezen.

download